Luka Bar: Profit u devet mjeseci skoro 860.000 eura

Bez autora
Nov 07 2010

Luka Bar završila je treći kvartal sa neto profitom od 858,6 hiljada EUR, dok je u uporednom periodu zabilježila gubitak od 924,5 hiljada EUR. Prema izvještaju o poslovanju kompanije, koji je objavljen na sajtu Komisije za hartije od vrijednosti, ukupan prihod za devet mjeseci dostigao je 6,67 miliona EUR, dok je profit od poslovnih aktivnosti iznosio 905,8 hiljada EUR. Troškovi zaposlenih Luke Bar na kraju trećeg kvartala bili su 2,93 miliona EUR, a amortizacija 827,8 hiljada EUR. Ostali poslovni rashodi iznosili su 1,23 miliona EUR. Ukupna aktiva kompanije na kraju trećeg tromjesečja iznosila je 76,18 miliona EUR i bila je skoro duplo manja nego u uporednom periodu. U Luci Bar prošle godine je sprovedeno restrukturiranje putem odavajanja uz osnivanje nove kompanije, odnosno Kontejnerskog terminala i generalnih tereta.

Luka Bar: Profit u devet mjeseci skoro 860.000 euraLuka Bar završila je treći kvartal sa neto profitom od 858,6 hiljada EUR, dok je u uporednom periodu zabilježila gubitak od 924,5 hiljada EUR.

Prema izvještaju o poslovanju kompanije, koji je objavljen na sajtu Komisije za hartije od vrijednosti, ukupan prihod za devet mjeseci dostigao je 6,67 miliona EUR, dok je profit od poslovnih aktivnosti iznosio 905,8 hiljada EUR.

Troškovi zaposlenih Luke Bar na kraju trećeg kvartala bili su 2,93 miliona EUR, a amortizacija 827,8 hiljada EUR. Ostali poslovni rashodi iznosili su 1,23 miliona EUR. Ukupna aktiva kompanije na kraju trećeg tromjesečja iznosila je 76,18 miliona EUR i bila je skoro duplo manja nego u uporednom periodu.

U Luci Bar prošle godine je sprovedeno restrukturiranje putem odavajanja uz osnivanje nove kompanije, odnosno Kontejnerskog terminala i generalnih tereta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik